неділя, 12 лютого 2017 р.

Поведінка в класі

Завжди слухайте. Це найпростіший, самий основний спосіб вести себе добре в школі. Коли вчитель, директор школи або інший працівник школи каже, обов'язково слухайте. Слухайте, навіть якщо вони не говорять з вами безпосередньо (наприклад, на зборах). Вчитель намагається завоювати увагу дітей, які віддають перевагу читати книги, Якщо ви уважно слухаєте, вчитель помітить це і буде думати про вас, як про хорошого учня.

·         Уникайте просити заново пояснювати речі, які тільки що були пояснені в найдрібніших подробицях. Ви можете збентежити або розсердити вчителя. Замість цього почекайте деякий час, коли ви зможете залишитися з учителем один на один, і скажіть щось на кшталт: "Мені дуже шкода, я думаю, що мені потрібна допомога в цьому питанні."

Дотримуйтесь вказівок учителя. Вчителі хотіли б бачити, що їх учні ставляться до них з повагою. Якщо ви уважно стежите за всіма їхніми вказівками, вони можуть навіть дати вам додаткову свободу або привілеї, припустивши, що ви заслуговуєте на довіру. На додаток до словесних вказівок, уважно прочитайте навчальний план свого вчителя і дотримуйтесь інструкцій, які ви знайдете.

  • Наприклад, ваш учитель сказав не входити в клас до його приходу, але ваші однокласники увійшли, ви повинні чекати зовні. Якщо ви єдина людина, яка точно дотримується правил, ви будете виділятися з усіх в очах вчителя.
  • Деякі вчителі люблять давати розпливчасті, приховані поради, щоб перевірити, хто слухає, а хто ні. Якщо вчитель загадково каже: «обов'язково позаймайтеся у ці вихідні», зверніть увагу - він/вона, можливо, планує контрольну на понеділок. Ви справите відмінне враження, якщо підготуєтеся. 




 Прагнення до хороших оцінок. Сильні і слабкі сторони у всіх різні - не хвилюйтеся, якщо ви не можете отримати тверду  4. Набагато важливіше показати вчителю, що ви робите все можливе. Задавайте розумні запитання під час занять. Якщо вам виявилося особливо важко щось зрозуміти, зустріньтеся з вчителем після уроків.
·         Ваша готовність звернутися за допомогою покаже вчителю, що ви займаєтеся по його предмету серйозно. Учень, який явно розуміє матеріал, швидше всього буде мати перевагу при оцінюванні його знань.
беріть участь в обговоренні в класі. Багато занять проходять у формі обговорення. Лекція на таких заняттях приймають форму діалогу між учителем  і учнями. Спробуйте відповісти на запитання, які вчитель ставить класу. Навіть якщо ви відповісте неправильно, ви покажете вчителю, що ви залучені до обговорення. Якщо ви не берете участь у бесіді, вчитель може подумати, що ви не слухаєте або вам не цікавий матеріал.
·         Підніміть руку, якщо у вас є що сказати в класі. Ніколи не вигукуйте відповіді! Більшість вчителів дратує, коли учні відповідають, не спитавши дозволу.

        Не шуміть. Не розмовляйте з друзями, не заважайте  іншими способами. Повторні порушення можуть призвести до подразнення вчителя або навіть до видалення з класу. Поважайте вчителя. Це повинно бути очевидно, коли він/вона хоче, щоб ви вели себе тихо.

        Почніть з чистого аркуша. Не кожен учень, має ідеальну поведінку. Якщо ви вели себе погано в минулому, почніть покращувати свій імідж. Вибачтеся перед викладачами, іншими учнями або адміністрацією. Якщо ви вели себе особливо погано, подаруйте вчителю невеликий скромний подарунок (зразкову поведінку) на майбутній урок. Присвячуйте більше часу шкільним заняттям.





Немає коментарів:

Дописати коментар